Skip to main content

Studiebureau wegenis

Ontwerpbureau Carlier is een klein en dynamisch ontwerp- en studiebureau voor infrastructuur, zoals wegenis, groene ruimte en waterbeheer in de omgeving van Westerlo. Onze partners zijn zowel gemeenten, openbare besturen, private ontwikkelaar, bedrijven als particulieren. Carlier hanteert een doorgedreven en integrale aanpak in nauw overleg met de klant. De wensen van deze klant staan steeds centraal en worden geïntegreerd binnen het wettelijk en ruimtelijk haalbaar kader. We beschikken over een brede kennis in het vakgebied en de nodige tools en creativiteit om uw dossier van a tot z te begeleiden, te ontwerpen en op te leveren.

Doorgedreven aanpak
Ontwerp en studie
Groene focus

Wil u graag meer informatie over ons studiebureau?

Hoe gaat ons studiebureau te werk bij het uitwerken van een dossier omtrent wegenis?

Bij het ontwerpen van wegenis houdt Carlier rekening met de verschillende functies die geïntegreerd kunnen worden in de openbare ruimte. Wij bieden ondersteuning in het mobiliteit technische aspect van de te ontwerpen wegenis, maar denken ook mee in het creëren van verblijfsruimten. Hierbij staat het ontwerpen van een praktische en veilige maar aangename en groene leefomgeving centraal. Als studiebureau ondersteunen en adviseren we u gedurende het volledig ontwerp- en uitvoeringsproces van de wegenis.

Wij ondersteunen u bij het opmaken en het technisch uitwerken van het ontwerp, de aanvraag van eventuele vergunningen en uiteraard ook de opvolging en ondersteuning tijdens de bouw/uitvoering. Onze expertise omvat eveneens het opmaken van gedetailleerde beplantingsplannen. Alsook het dimensioneren van een globaal waterverhaal inzake hemelwater en/of rioleringen.

studiebureau wegenis

Portfolio

Laat uw wegenisplan opmaken door onze experten

Wilt u graag Carlier inschakelen als studiebureau wegenis? Contacteer ons dan via het contactformulier of via info@carlierontwerpbureau.be. Wij trachten u zo snel mogelijk verder te helpen en de handen in elkaar te slaan. U kunt alvast ons portfolio bekijken met eerder afgewerkte projecten omtrent wegenis of ondernemingsprojecten.