Skip to main content

Studiebureau voor ondernemers

Ontwerpbureau Carlier uit Westerlo is een klein en dynamisch ontwerp- en studiebureau voor infrastructuur, groene ruimte en waterbeheer voor onder andere ondernemers. Onze partners zijn zowel gemeenten, openbare besturen, private ontwikkelaar, bedrijven als particulieren. Carlier hanteert een doorgedreven en integrale aanpak in nauw overleg met de klant. De wensen van deze klant staan steeds centraal en worden geïntegreerd binnen het wettelijk en ruimtelijk haalbaar kader. We beschikken over een brede kennis in het vakgebied en de nodige tools en creativiteit om uw dossier van a tot z te begeleiden, te ontwerpen en op te leveren.

Doorgedreven aanpak
Ontwerp en studie
Groene focus

Wil u graag meer informatie over ons studiebureau?

Een vernieuwd concept voor uw bedrijf dankzij ons studiebureau voor ondernemers

Heeft u als ondernemer plannen voor de ontwikkeling van een nieuw kantoorgebouw of fabriekshal met de nodige aandacht voor een groene ruimte? Wenst u eventueel een grondige herinrichting van uw bestaande bedrijfssite? Dan is het bij de start van het bouwproject cruciaal voor ondernemers om een studiebureau omgeving mee in te schakelen. Wij houden rekening met alle mogelijke voorschriften, bouwtechnische eisen en de financiële haalbaarheid.

studiebureau ondernemers

Portfolio

Wat hebben wij te bieden?

Studiebureau Carlier is een professioneel ontwerp– en studiebureau dat met een persoonlijke aanpak de wensen van u als klant vertaald naar een ontwerp binnen de wettelijke en ruimtelijke mogelijkheden van de projectzone. Wij hebben ervaring in het ontwerpen van openbare ruimte, landschapsparken, verkavelingen, bedrijfsomgevingen en begraafplaatsen. Telkens trachten wij de best mogelijke ruimtelijke vormgeving en configuratie te zoeken binnen de projectgebieden, met speciale aandacht voor groen, om een aangename leefomgeving te creëren. Hierbij houden wij rekening met de verschillende functies die u als klant wenst te realiseren binnen het project.

Als studiebureau voor ondernemers ter ondersteuning van uw bouwproject bieden wij het volledige pakket aan waarbij wij u ondersteunen door het opmaken van het ontwerp, het technisch uitwerken van het ontwerp, de aanvraag van eventuele vergunningen en uiteraard ook de opvolging en ondersteuning tijdens de uitvoering. Onze expertise omvat eveneens het opmaken van gedetailleerde beplantingsplannen alsook het dimensioneren van een globaal waterverhaal inzake hemelwater en/of rioleringen.

Kies voor een fijne bedrijfsomgeving

Wilt u graag Carlier inschakelen als studiebureau voor uw onderneming? Contacteer ons dan via het contactformulier of via info@carlierontwerpbureau.be. Wij bestuderen als studiebureau de beschikbare verkaveling en geven ondernemers een passend advies op maat. Bekijk alvast onze voorgaande gerealiseerde KMO-zones om een idee te krijgen van onze werken.