Skip to main content

Studiebureau verkaveling

Ontwerpbureau Carlier uit Westerlo is een klein en dynamisch ontwerp- en studiebureau voor verkaveling, infrastructuur, groene ruimte en waterbeheer. Onze partners zijn zowel gemeenten, openbare besturen, private ontwikkelaar, bedrijven als particulieren. Carlier hanteert een doorgedreven en integrale aanpak in nauw overleg met de klant. De wensen van deze klant staan steeds centraal en worden geïntegreerd binnen het wettelijk en ruimtelijk haalbaar kader. We beschikken over een brede kennis in het vakgebied en de nodige tools en creativiteit om uw dossier van a tot z te begeleiden, te ontwerpen en op te leveren.

Doorgedreven aanpak
Ontwerp en studie
Groene focus

Wil u graag meer informatie over ons studiebureau?

Waarom een studiebureau inschakelen voor een verkaveling?

Bij het ontwerpen van verkavelingen houdt Carlier rekening met de verschillende functies die geïntegreerd kunnen worden van enerzijds de privatieve percelen en anderzijds de toekomstig openbare ruimte. Wij bieden ondersteuning in een het uitdenken van een totaalconcept waarbij inplanting van de kavels, logische ontsluiting van de verkaveling en een goede doorwaadbaarheid van het project mee in acht genomen worden.

studiebureau verkaveling

Portfolio

Hoe gaan we te werk?

Als studiebureau verkavelingen bieden wij het volledige pakket aan waarbij wij u ondersteunen door het opmaken en het technisch uitwerken van het ontwerp, de aanvraag van eventuele vergunningen en zaak der wegen en uiteraard ook de opvolging en ondersteuning tijdens de uitvoering. Onze expertise omvat eveneens het opmaken van gedetailleerde beplantingsplannen alsook het dimensioneren van een globaal waterverhaal. Daarmee bedoelen we inzake hemelwater en/of rioleringen. Verder hebben wij aandacht voor de mobiliteit technische aspecten van de openbare ruimte en denken we mee in het creëren van verblijfsruimten. Hierbij staat het ontwerpen van een praktische maar aangename en groene leefomgeving centraal.

Laat ons u ondersteunen gedurende het volledige ontwerp- en uitvoeringsproces

Wilt u graag Carlier inschakelen als studiebureau voor de verkaveling van uw bouwproject? Contacteer ons dan via het contactformulier of via info@carlierontwerpbureau.be. Wij brachten al verschillende projecten tot een goed einde. Deze kan u terugvinden in ons portfolio. Twijfel niet langer en doe beroep op onze diensten.