Skip to main content

Studiebureau groene ruimte

Ontwerpbureau Carlier is een klein en dynamisch ontwerp- en studiebureau voor groene ruimte, infrastructuur en waterbeheer. Onze partners zijn zowel gemeenten, openbare besturen, private ontwikkelaar, bedrijven als particulieren. Carlier, gevestigd in Westerlo, hanteert een doorgedreven en integrale aanpak in nauw overleg met de klant. De wensen van deze klant staan steeds centraal en worden geïntegreerd binnen het wettelijk en ruimtelijk haalbaar kader. We beschikken over een brede kennis in het vakgebied en de nodige tools en creativiteit om uw dossier van a tot z te begeleiden, te ontwerpen en op te leveren.

Doorgedreven aanpak
Ontwerp en studie
Groene focus

Wil u graag meer informatie over ons studiebureau?

Ons studiebureau creëert ecologisch een rustgevende groene ruimte

Als studiebureau voor groene ruimte ondersteunen wij u als klant in het realiseren van een ecologische, natuurlijke en biodiverse leefomgeving. In een moderne samenleving willen we dat de natuur steeds meer verweven wordt met het dagdagelijkse leven. Door ons studiebureau in te schakelen, kijken we naar de mogelijkheden om een groene ruimte te creëren. Het kan hierbij gaan om de ontwikkeling van een nieuwe projectzone, maar tevens om de herinrichting van reeds bestaande sites. Bij het ontwerpen van de groene ruimte houden wij rekening met de verschillende factoren. Zo kijken we naar omgevingsfactoren, zoals bodemtype, vochtgehalte en aantal zonuren. Daarnaast staan wij ook bij met advies over de intensiteit van onderhoud voor de gekozen groenstructuren binnen het bouwproject. Op basis hiervan maken wij een gedetailleerd beplantingsplan waarbij ook maximaal ingezet wordt op streekeigen en/of klimaat adaptieve beplanting.

studiebureau groene ruimte

Portfolio

Breng meer groen in uw landschap

Wilt u graag Carlier inschakelen als studiebureau groene ruimte voor het opmaken van een ecologische en biodiverse omgeving? Contacteer ons dan via het contactformulier of via info@carlierontwerpbureau.be. Wij gaan zo snel mogelijk aan de slag om alle opties te bekijken en deze met u te overlopen. U kunt alvast ons portfolio bekijken met afgewerkte projecten.