Skip to main content

Groen plan laten maken

Ontwerpbureau Carlier uit Westerlo is een klein en dynamisch studie- en ontwerpbureau voor infrastructuur, groene ruimte en waterbeheer, waarbij u ook een groen plan kunt laten maken. Onze partners zijn zowel gemeenten, openbare besturen, private ontwikkelaar, bedrijven als particulieren. Carlier hanteert een doorgedreven en integrale aanpak in nauw overleg met de klant. De wensen van deze klant staan steeds centraal en worden geïntegreerd binnen het wettelijk en ruimtelijk haalbaar kader. We beschikken over een brede kennis in het vakgebied en de nodige tools en creativiteit om uw dossier van a tot z te begeleiden, te ontwerpen en op te leveren.

Doorgedreven aanpak
Ontwerp en studie
Groene focus

Wil u graag meer informatie over het maken van een groen plan?

Breng meer groen in uw omgeving door een plan te laten maken

Bij het laten maken van een groen plan, ondersteunen wij u als klant in het realiseren van een ecologische, natuurlijke en biodiverse leefomgeving rekening houdend met het veranderd klimaat. Het kan hierbij gaan om de ontwikkeling van een nieuwe projectzone met de nodige ruimtelijke vormgeving, maar ook om de herinrichting van reeds bestaande sites. Bij het ontwerpen van de groene ruimte houden wij rekening met de verschillende omgevingsfactoren, zoals bodemtype, vochtgehalte van de bodem en aantal zonuren. Daarnaast staan wij ook bij met advies over de intensiteit van onderhoud voor de gekozen groene structuren. Op basis hiervan maken wij ons groen plan op waarbij ook maximaal ingezet wordt op streekeigen beplanting. Naast het ontwerpen van een groen plan, bieden wij ook ondersteuning en opvolging tijdens de uitvoering aan. Dit alles om een duurzame verderzetting van het groen te garanderen.

groen plan laten maken

Portfolio

Laat ons uw plan opmaken

Wilt u graag Carlier inschakelen voor het opmaken van een groen plan voor een ecologische en biodiverse omgeving? Contacteer ons dan via het contactformulier of via info@carlierontwerpbureau.be om uw groen plan te laten maken. U kunt alvast ons portfolio bekijken met afgewerkte projecten om een idee te krijgen van wat we te bieden hebben. Ons ontwerpbureau kijkt alvast uit naar een mogelijke samenwerking.