Skip to main content

Ruimtelijke vormgeving

Ontwerpbureau Carlier is een klein en dynamisch studie- en ontwerpbureau voor infrastructuur, groene ruimte en waterbeheer dat ook zorgt voor ruimtelijke vormgeving in de buurt van Westerlo. Onze partners zijn zowel gemeenten, openbare besturen, private ontwikkelaar, bedrijven als particulieren. Carlier hanteert een doorgedreven en integrale aanpak in nauw overleg met de klant. De wensen van deze klant staan steeds centraal en worden geïntegreerd binnen het wettelijk en ruimtelijk haalbaar kader. We beschikken over een brede kennis in het vakgebied en de nodige tools en creativiteit om uw dossier van a tot z te begeleiden, te ontwerpen en op te leveren.

Doorgedreven aanpak
Ontwerp en studie
Groene focus

Wil u graag meer informatie over ruimtelijke vormgeving?

Wij nemen ruimtelijke vormgeving van uw project voor onze rekening

Ontwerpbureau Carlier is een professioneel ontwerpbureau dat met een persoonlijke aanpak de wensen van u als klant vertaald naar een ontwerp binnen de wettelijke en ruimtelijke mogelijkheden van de projectzone. Wij hebben ervaring in het ontwerpen van:

Het kan hierbij gaan om de ontwikkeling van nieuwe projecten, maar tevens om de herinrichting van reeds bestaande sites.

Ons doel

Telkens trachten wij de best mogelijke ruimtelijke vormgeving en configuratie te zoeken binnen de projectgebieden, met speciale aandacht voor groen, om een aangename leefomgeving te creëren. Hierbij houden wij rekening met de verschillende functies die u als klant wenst te realiseren binnen het project.

ruimtelijke vormging

Portfolio

Wij zorgen voor het volledige plaatje

Als ontwerpbureau voor ruimtelijke vormgeving bieden wij het volledige pakket aan waarbij wij u ondersteuning bieden op verschillende vlakken. U rekent op ons bij het opmaken van het ontwerp, het technisch uitwerken van het ontwerp, de aanvraag van eventuele vergunningen en uiteraard ook de opvolging en ondersteuning tijdens de uitvoering. Daarbovenop kunt u rekenen op zeer getailleerde beplantingsplannen. Ook voor het dimensioneren van een globaal waterverhaal inzake hemelwater en/of rioleringen, kunt u bij ons terecht.

Laat ons uw project realiseren

Wilt u graag Carlier inschakelen voor het ontwerpen en ruimtelijk vormgeven van uw omgeving? Contacteer ons dan via het contactformulier of via info@carlierontwerpbureau.be. Bekijk ook al even ons portfolio met afgewerkte projecten. Daarin kunt u zien wat u van ons kunt verwachten als we samen in zee gaan. We kijken alvast uit naar de samenwerking.