Skip to main content

Ontwerpbureau openbare ruimte

Ontwerpbureau Carlier is een klein en dynamisch studie- en ontwerpbureau voor een openbare ruimte, infrastructuur, groene ruimte en waterbeheer in de omgeving van Westerlo. Onze partners zijn zowel gemeenten, openbare besturen, private ontwikkelaar, bedrijven als particulieren. Carlier hanteert een doorgedreven en integrale aanpak in nauw overleg met de klant. De wensen van deze klant staan steeds centraal en worden geïntegreerd binnen het wettelijk en ruimtelijk haalbaar kader. We beschikken over een brede kennis in het vakgebied en de nodige tools en creativiteit om uw dossier van a tot z te begeleiden, te ontwerpen en op te leveren.

Doorgedreven aanpak
Ontwerp en studie
Groene focus

Wil u graag meer informatie over het creëren van openbare ruimtes?

Wat kunt u verwachten van ons ontwerpbureau voor het ontwerp van uw openbare ruimte?

Bij het ontwerpen van projecten in de openbare ruimte houdt Carlier rekening met de verschillende functies die geïntegreerd kunnen worden in deze openbare ruimte. Wij bieden ondersteuning in het mobiliteit technische aspect van de openbare ruimte, maar denken ook mee in het creëren van verblijfsruimten. Hierbij staat het ontwerpen van een praktische maar aangename en groene leefomgeving centraal. Als ontwerpbureau omgeving bieden wij het volledige pakket aan waarbij wij u ondersteunen door het opmaken en het technisch uitwerken van het ontwerp, de aanvraag van eventuele vergunningen en uiteraard ook de opvolging en ondersteuning tijdens de uitvoering. Onze expertise omvat eveneens het opmaken van gedetailleerde beplantingsplannen. Alsook het dimensioneren van een globaal waterverhaal inzake hemelwater en/of rioleringen.

ontwerpbureau openbare ruimte

Portfolio

Geniet van een openbare ruimte die aan alle wensen voldoet

Wilt u ons graag inschakelen als ontwerpbureau in de openbare ruimte of voor een verkaveling? Contacteer ons dan via het contactformulier of via info@carlierontwerpbureau.be. U kunt alvast ons portfolio bekijken met afgewerkte projecten. De medewerkers van ons ontwerpbureau kijken er al naar uit om met u samen te werken.